Hallitus

Sofia Haapanen, Kirkkonummi
Puheenjohtaja
0400 231 263

Opetan tulevia eläintenkouluttajia ammattioppilaitoksessa, toimin näyttötutkintoarvioijana ja koulutan koirakkoja sujuvan arjen taitoihin. Harrastan koirieni kanssa arkitaitoja, polkujuoksua ja vaeltamista, lisäksi vähän rally-tokoa, hajutyöskentelyä ja noutajalajeja. Olen erityisen kiinnostunut rentouteen, vuorovaikutukseen ja valinnan mahdollisuuteen liittyvistä asioista. Parasta asiakastyössä on mielestäni se, kun ihminen ja koira oppivat ymmärtämään toisiaan paremmin!

Susanna Gustafsson, Lohja
Varapuheenjohtaja

Koulutan pääsääntöisesti koiria koirakoulussani Lohjan Koirakeskuksessa. Lisäksi koulutan muita eläimiä ja teen eläintenkouluttajien näyttötutkintoarviointeja, tapahtumavierailuja, sosiaalipedagogista koiratyötä, tilauskursseja ja luentoja ympäri Suomen. Kotona minulla on Zara-koira, jonka kanssa harrastelen pienimuotoisesti eri lajeja, sekä aasi, hevonen ja kaksi kissaa. Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten onnistuisin lisäämään eläinten ja ihmisten hyvinvointia jokapäiväisessä arjessa.

Tua Onnela, Lempäälä
Tiedottaja
0452591980

Koulutan pääasiassa hevosia, mutta asiakkainani on myös koiran- ja kissanomistajia. Eniten minua työllistävät erilaiset hevosten käyttäytymisen ongelmat. Lisäksi pidän kursseja, luentoja ja tunteja esimerkiksi hevostaidoista ja palkkioiden käytöstä ratsastuksessa. Oman hevoseni kanssa teen kaikenlaista mahdollisimman monipuolisesti – vakavahenkisestä ratsastustreenistä hauskaan hömpöttelyyn.

Nina Laiho, Tampere
Tapahtumavastaava

Olen keskittynyt koirien ja hevosten käytösneuvontaan eli ongelmakäyttäytymisen ratkomiseen. Koirilla olen kiinnostunut erityisesti aggressiivisesta käyttäytymisestä ja lenkkeilyyn liittyvistä ongelmista, hevosilla aggressiivisesta käyttäytymisestä ja pelkotilojen hoitamisesta. Minua kiinnostaa erityisesti eläimen ja ihmisen välisen arjen sujuvuus ja eläinten hyvinvointi.

Mari Tammenkoski, Helsinki
Jäsensihteeri

Työskentelen sekä koirapäiväkodissa koirien hyvinvoinnista huolehtien että kouluttajana koirakursseja ohjaten. Olen erityisen kiinnostunut tavallisen kotikoiran hyvästä elämästä, koirakon keskinäisestä suhteesta ja kaupunkikoiran mielekkäästä elosta. Toimin myös vapaaehtoisena rescuekoirien parissa. Oman koirani kanssa harrastan lähiluontoa, hetkessä elämistä ja seikkailua.

Heta Rautiainen, Uppsala
Rahastonhoitaja

Esittely tulossa.

Halla Korpelin, Oulu
Hallituksen varajäsen

Opiskelen psykologiaa Helsingin yliopistossa, ja ylijäämäajalla opetan ihmisiä kouluttamaan koiria. Olen harrastanut koirieni kanssa useampaa koiraharrastuslajia. Olen erityisen kiinnostunut psykologiasta, käytösongelmien ratkaisemisesta sekä tunnetilan koulutuksesta niin koirille kuin ihmisillekin.

Janica Raudasoja, Seinäjoki
Hallituksen varajäsen

Työskentelen päätyökseni Mustilla & Mirrillä eläinten kouluttamisen spesialistina. Työkseni muun muassa koulutan henkilökuntaamme, eläinlääkäreitä ja trimmaajia, koulutan eläimiä mainoksiin ja pidän koulutusvastaanottoa, pentutreffejä ja kursseja. Omat koirani ovat aika iäkkäitä, ja niiden kanssa harrastelu on nykyään kotona (tai töissä) puuhailua, tavoitteenamme maksimaalinen hauskapito ja terveyden ylläpitäminen.

Verna Vilppula
Hallituksen varajäsen

Esittely tulossa.

Jenni Yli-Tainio
Hallituksen ulkopuolinen sihteeri

Esittely tulossa.