Hallitus

Sofia Haapanen, Kirkkonummi
Puheenjohtaja
0400 231 263

Opetan tulevia eläintenkouluttajia ammattioppilaitoksessa, toimin näyttötutkintoarvioijana ja koulutan koirakkoja sujuvan arjen taitoihin. Harrastan koirieni kanssa arkitaitoja, polkujuoksua ja vaeltamista, lisäksi vähän rally-tokoa, hajutyöskentelyä ja noutajalajeja. Olen erityisen kiinnostunut rentouteen, vuorovaikutukseen ja valinnan mahdollisuuteen liittyvistä asioista. Parasta asiakastyössä on mielestäni se, kun ihminen ja koira oppivat ymmärtämään toisiaan paremmin!

Susanna Gustafsson, Lohja
Varapuheenjohtaja

Koulutan pääsääntöisesti koiria koirakoulussani Lohjan Koirakeskuksessa. Lisäksi koulutan muita eläimiä ja teen eläintenkouluttajien näyttötutkintoarviointeja, tapahtumavierailuja, sosiaalipedagogista koiratyötä, tilauskursseja ja luentoja ympäri Suomen. Kotona minulla on Zara-koira, jonka kanssa harrastelen pienimuotoisesti eri lajeja, sekä aasi, hevonen ja kaksi kissaa. Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten onnistuisin lisäämään eläinten ja ihmisten hyvinvointia jokapäiväisessä arjessa.

Nina Laiho, Tampere
Tiedottaja

Olen keskittynyt koirien ja hevosten käytösneuvontaan eli ongelmakäyttäytymisen ratkomiseen. Koirilla olen kiinnostunut erityisesti aggressiivisesta käyttäytymisestä ja lenkkeilyyn liittyvistä ongelmista, hevosilla aggressiivisesta käyttäytymisestä ja pelkotilojen hoitamisesta. Minua kiinnostaa erityisesti eläimen ja ihmisen välisen arjen sujuvuus ja eläinten hyvinvointi.

Maria Pesonen
Jäsensihteeri

Janica Raudasoja, Seinäjoki
Sihteeri

Työskentelen päätyökseni Mustilla & Mirrillä eläinten kouluttamisen spesialistina. Työkseni muun muassa koulutan henkilökuntaamme, eläinlääkäreitä ja trimmaajia, koulutan eläimiä mainoksiin ja pidän koulutusvastaanottoa, pentutreffejä ja kursseja. Omat koirani ovat aika iäkkäitä, ja niiden kanssa harrastelu on nykyään kotona (tai töissä) puuhailua, tavoitteenamme maksimaalinen hauskapito ja terveyden ylläpitäminen.

Verna Vilppula, Helsinki
Hallituksen jäsen

Olen soveltava eläinkäyttäytymistieteilijä ja hevostutkija. Autan eläinten omistajia ja yrityksiä eläinten käyttäytymiseen, hyvinvointiin ja kouluttamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi luennoin laajasti erilaisille yleisöille näistä aiheista. Olen erityisen kiinnostunut hevosista, kissoista ja koirien kohdalla alkuperäisroduista. Kotona olevien kissojen kanssa elämään on kuulunut aina kaikenlaista vaeltamisesta agilityyn ja temppukouluttamiseen.

Heta Rautiainen, Uppsala
Hallituksen ulkopuolinen rahastonhoitaja

Esittely tulossa.

Anna Sydänheimo
Hallituksen varajäsen

Esittely tulossa.

Jenni Yli-Tainio
Hallituksen varajäsen

Esittely tulossa.