Verkkokoulutukset

Suomen eläintenkouluttajat ry tukee poikkeuslain alaisena aikana jäseniään mm. nostamalla esiin jäsenien tarjoamia verkkokouluttautumismahdollisuuksia, joihin kenen tahansa on mahdollista osallistua kotoa käsin!

Alla olevien verkko- tai etäkoulutusten kouluttajat ovat yhdistyksen varsinaisia jäseniä, ja koulutusten sisältö vastaa Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.

Iloisia treenihetkiä eläintenne kanssa – vaikka kotisohvalta käsin!

Citykoirankaveri – Tmi Petra Saarman
Etäohjausta koirien ja kissojen koulutuksen tueksi. Arkitottelevaisuus- ja temppukoulutusta, kehonhallintatreeniä, lajivalmennusta (Rally-toko/TOKO) ja käytösongelmien ratkontaa.

Eläinkoulu Välkky – Sari Alisaari
Verkkoluentoja ja täsmäkursseja arjen taitoihin koirille ja kissoille.

Eläinpalvelu Operantti – Anne Mari Leppäniemi
Herkkuhaastekurssi. Hauska ja ajankohtainen kurssi jolla kädään läpi luopumista ja ruokahäiriön opettamista myös koiralle hauskalla tavalla!
Kanan koulutus, alkeiskurssi. Nyt koulutetaan omia kanoja! Tämä virtuaalikurssi on innokkaille kananomistajille, jotka haluavat perehtyä kanan opettamiseen. Kurssilla käydään läpi koulutustilanteen rakentaminen, koulutussuunnitelman teko, ehdolliseen vahvisteeseen ehdollistaminen ja tehdään omilla kanoilla koulutusprojekti.
Etäohjausta puhelimitse tai videopuheluilla, ohjaukseen sisältyvät aina kirjalliset ohjeet. Kouluttajiltamme löytyy koulutusammattitaitoa koirista, kissoista, kanoista ja naudoista.

Eläintenkouluttaja Mirva Paasonen
Yksityisohjausta etänä koiran omistajille ja koira-avusteista kuntoutustyötä tarjoaville ammattilaisille.

FinAnimalWorks – Marianne Kundert
Etäohjauspalvelut puhelimitse eläinten koulutus-, ja hoitoneuvontaan.
Koulutusohjausta koirille ja kissoille, eläintenhoidonneuvontaa kaikille eläinlajeille.

Hevosilo – Aino Koivukunnas
Hevosen kouluttaminen positiivisella vahvisteella. Etäluennot, puhelinneuvonta ja verkkokurssit.

Koiraharrastaja / Ruistola tmi - Ulla Ruistola
Ilmainen kurssi noudon luovutuksen opettamiseen (koira)
Lintukoirien pentukurssi
Leikkimisen kautta iloa yhteistyöhön (koira)
Noutovalmennus koirille

Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä – Miira Hellsten
Webinaareja useasta aiheesta koiran ja kissanhoitajille: mm. Nosework, Koiran elekieli, Eläin oppii, Räyhääjien ja arkatassujen BAT 2.0 -seminaari, Koiran ongelmakäytös, Koiran ja kissan käsittely ja hoitotoimet, Iloinen kissa -webinaari.

Koirakoulu Ilo – Vuokko Väyrynen
Verkkokursseina pentukurssi, hajukurssi ja kursseja arjen taitoihin. Kurssit on mahdollista opiskella itsenäisesti verkossa tai ohjauksella, esim. Skypen kautta.

Koirakoulu Visio – Sari Paavilainen
Webinaareja ja verkkokursseja eri aiheista.

Koirapalvelu Virike – Marianne Mayer
Vuodesta 2008, livenä ja verkossa. Pennut, rallytoko, agility. Myös luentoja verkossa: Miten eläin oppii? Pentuluento tulossa kevään aikana.

Kuonokas Koirapalvelut – Terhi Kaivola
Pentuneuvolatunti verkossa, koira
Yksityiskoulutustunti verkossa, koira

Lohjan koirakeskus – Susanna Gustafsson
Etäneuvontaa kaikissa koulutukseen liittyvissä kysymyksissä yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Minna Tallberg Hevostenkoulutus - Minna Tallberg
Verkkokurssi Eläinlääkärin suosikkipotilaaksi
Hevosten kouluttamisesta eläinlääkärin toimenpiteisiin.
Ilmaisia podcasteja: https://soundcloud.com/minna-tallberg
Tulossa webinaareja.

SISUKAS – Heidi Hirvasoja-Korkee
Verkkokurssi Sexier Than A Squirrel kaikenikäisille koirille. Kurssilla keskitytään yhteistyön ja itsehillinnän vahvistamiseen peleihin perustuvan koulutuksen kautta. Kurssi on englanninkielinen, mutta siinä on suomenkielinen tukiryhmä.
Agility-etäohjausta koirille. Asiakkaan toiveiden & tavoitteiden mukaan, pienillä tai isoilla estemäärillä pieneen tai isoon tilaan.
Etäohjausta koirille asiakkaan toivoman sisällön mukaan.

Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy – Mervi Niemi
Oppimispsykologian perusteet -verkkokurssilta saat tietoja ja taitoja, joita voit soveltaa eri eläinlajeihin ja kaikenlaisiin koulutustilanteisiin. Yksilöllistä ohjausta neljästi viikossa.

Tassutin – Heidi Saari
Pentueskari home edition tarjoaa tietoa uudelle pennun omistajalle oppimisen perusteista ja kouluttamisen periaatteista. Harjoitusten aiheina mm. luoksetulo, luopuminen ja hieno hihnassa kulkeminen, sekä turkin ja hampaiden harjaamiseen sekä kynsien leikkuuseen totuttaminen. Kouluttajan tuki uuden pennun ensimmäiset kuukaudet uudessa kodissa.
Käytöskonsultaatiot myös etäyhteydellä, mm. eroahdistus ja pelkotapaukset.

Viksu Otus – Anu Rauniomaa
Etäohjausta (puhelimitse/videoiden avulla) perustaitoihin, yhteiseen hauskaan ja hyödylliseen tekemiseen ja arjen haasteisiin koirille ja hevosille!

ZenKoira (Häntä heilumaan-sivusto) – Saara Junttila
Paljon verkkoluentoja, videoita ja verkkokursseja liittyen koirien käyttäytymiseen, kouluttamiseen ja hyvinvointiin. Kaikki on mahdollista käydä itsenäisesti omaan tahtiin. Aiheista löytyy mm. itsehillintä- ja rauhoittumisharjoituksia, ohituskurssia, aran koiran itsevarmuuden kehittämistä, ongelmakäytöksen ratkomiseen vinkkejä, jne.